Hoofdsponsoren


Geplaatst op juni 24th, 2018 | door Webmaster

0

Oud VC Fleringen – Oud Heracles Almelo


Evenementgegevens

  • Datum:

Op woensdag 22 augustus a.s. zullen de oud profs van Heracles Almelo dan toch naar Fleringen komen om het jubileumjaar van Fleringers luister bij te zetten. Ze zullen dan in het strijdperk treden tegen oud eerste elftal spelers van de jubilerende club. Reeds eerder in mei werd de wedstrijd vastgesteld maar bij nader inzien waren toen te weinig Heraclieden beschikbaar.

Al ruim 15 jaar zijn oud-Heraclieden (spelers, trainers en bestuursleden) verenigd in Oud-Heracles. Zo’n 80 oud-Heraclieden zijn lid van deze groep. Sinds kort zijn er steeds meer ‘onlangs afgezwaaide’ spelers van Heracles Almelo lid geworden van Oud-Heracles, onder wie Mark Looms, Ricky van den Bergh, Peter Reekers en Brian van Loo. Noem het een ‘verjongingskuur’. Doel van Oud-Heracles is om oud-spelers betrokken te houden bij Heracles Almelo

Graag naar Fleringen

Heracles Almelo manifesteert zich volop op sociaal-maatschappelijk terrein en dat werkt uiteraard positief door in de populariteit van de Almeloërs. Eén van de activiteiten in dat kader is om Oud-spelers ook na hun actieve loopbaan nog te betrekken bij Heracles Almelo. Niet alleen beschikken de bij “Oud Heracles” aangesloten leden over een eigen tribune vak maar ook rijdt de “jongere garde” van oud Heracles op uitnodiging graag naar sportcomplex ’t Reuvekamp. Met veel plezier speelt oud Heracles een wedstrijd in het kader van het 50 jarig jubileum van de Fleringers. Daarnaast is het voor de jubilaris gewoon leuk gastheer te zijn voor bekende oud-spelers als Nico Jan Hoogma, Brian van Loo, Peter Reekers, Antoine van der Linden, Kenan Durmusoglu, Marc Hegeman, Job ten Thije, Rik Platvoet en andere vroegere Heracles Almelo coryfeeën.

De thuisclub levert eveneens een aantrekkelijke selectie met alleen maar vroegere winnaars. Pakweg twintig voormalig eerste elftal spelers waaronder Wouter Booyink, Gerald Bernds, Tom Booyink, Gerrit Heituis, Coen Tasche, Hans Semmekrot, Randy Juninck, Peter Beukerink, Raymond Booyink, Ben oude Kotte geven act de presence. Oud trainer Jan Steggink zwaait samen met hoofdtrainer Hielke aan de Stegge de scepter over de selectie van de thuisclub. Fleringen treedt aan met een selectie van 16 spelers. Natuurlijk is iedereen van harte uitgenodigd. De toegang is gratis net zoals de gezelligheid op ’t Reuvekamp die dit soort wedstrijden nou een keer met zich meebrengen. De wedstrijd begint op woensdag 22 augustus om 19.00 uur.


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑