Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op juli 9th, 2021 | door Webmaster

0

VC Fleringen wint ruim van Twente Goor

Dinsdag 6 juli sloot VC Fleringen het seizoen 2020-2021 af tegen Twente Goor met een ruime 5-1 overwinning. De doelpunten werden gemaakt door Simon Elshuis, Dries Koopman en Steven Schepers 3 maal. Een overwinning die perspectief biedt voor de toekomst door het goede spel wat bij vlagen werd vertoond ondanks het ontbreken van enkele basis spelers. Dit betekent dat er nu een brede selectie staat waaruit trainer Hielke aan de Stegge kan putten. Vol vertrouwen kijken we uit naar een hopelijk volledig Coronavrij seizoen 2021-2022 waar een plek in de top 5 de doelstelling moet zijn.

Tevens werd wedstrijd gebruikt om afscheid te nemen van verzorgster Jeanine Platenkamp en doelman Maarten Oosterik. We vinden het jammer dat ze ons gaan verlaten maar zijn dankbaar voor wat ze voor ons gedaan hebben. Beiden hebben 5 jaar deel uitgemaakt van de 1e selectie en hebben de promotie meegemaakt van de 5e naar de 4e klasse. Jeanine was een kundige verzorgster die midden in het team stond. Ze was bij iedere wedstrijd aanwezig om de jongens weer op te lappen na een pijntje of aanslag. Betrokken, kundig en loyaal zo kunnen we haar typeren en we zullen haar missen. Doelman Maarten heeft zich legendarisch gemaakt in de wedstrijd van VC Fleringen tegen FC Twente in 2018. Hij stopte een penalty van Jari Oosterwijk en verrichtte daarnaast diverse wereldreddingen waardoor hij nog vaak op deze wedstrijd wordt aangesproken. Ook in de competitie toonde hij zich een betrouwbare keeper die vaak de punten redde voor de club. Hij was een motivator en een van de leiders van het team dat het de laatste jaren zo voortreffelijk heeft gedaan.

Gelukkig hebben we nu wel enkele kundige vervangers in huis waardoor hij met een gerust hart de schoenen aan de wilgen kan hangen. Jeanine en Maarten werden lovend toegesproken door de trainer en voorzitter en kregen daarbij diverse cadeau ’s die een blijvende herinnering aan de mooie jaren bij VC Fleringen zullen geven. Al met al een geslaagde afsluiting van een bijzonder seizoen.

 


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑