Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op september 26th, 2019 | door Webmaster

0

VC Fleringen veteranen toont saamhorigheid en gezelligheid tijdens de 24 uurs loop in Tubbergen

Afgelopen zaterdag en zondag(21&22 sept) was het zover. Na een periode waarin sponsoren en verschillende acties waren opgehaald deden we samen met 2500 deelnemers de 24 uurs loop ten behoeve van de KWF samenloop voor hoop gem. Tubbergen. Wat een mooie emotionele, gezellige en waardevolle samenloop is het geworden. De rondjes van ong.700 m ging rondom de basiliek van Tubbergen waar het gezellig en mooi was aangekleed en de sfeer 24 uur lang geweldig was. Om 16.00 uur begon dit evenement en de hele selectie was dan ook aanwezig om de opening ceremonie mee te mogen maken. Vanaf dat moment werd ons nog meer duidelijk wat het belang van deze samenloop is.

Tijdens de samenloop hadden we een kraam waar we sportkleding te koop aanboden en ook 3 shirts (FC Twente , Heracles en een Ned. elftal shirt) in een lijst die per opbod verkocht werden. Dit alles ging ten goede van het goede doel. Op zondagmiddag om 15.00 uur zou de hoogste bieder op dat moment in het bezit kunnen zijn van 1 van deze speciale ingelijste shirtjes. Zaterdag avond werden de kaarsen in zakken langs de route geplaatst en bleven dan hele nacht branden. Wat een sfeervol en prachtig gezicht hoe je tijdens het lopen door het licht van de duizenden kaarsen door de straten van Tubbergen werd geleid en in de nacht kwam je echt tot bezinning in de twee kerken die extra waren opengesteld doordat de route er dwars door heen ging. Iets wat heel speciaal is. Intussen ging onze shirtjes veiling gewoon door ook in de nacht werd er flink op geboden. Iets dat ons alleen nog maar meer enthousiaste maakte dan we al waren. Met op zondag 26 graden Celsius ging niet alleen de temperatuur enorm omhoog maar ook de veiling liep naar extreme hoogte. Om 15.00 uur hadden we alle 3 shirtjes verkocht voor een totaal bedrag van € 1350.- !!!! Bij het inleveren van het gekregen geld hiervan kregen we staand applaus van de dagelijkse bestuur die in de pastorie van de Basiliek aanwezig waren. (hieronder 3 foto’s met de gelukkige houders van de shirts )

Gesigneerd FC Twente shirt gekocht door Sv Vasse veteranen


Ned. elftal shirt van Donny van de Beek (gedragen in de wedstrijd England -Nederland)
gekocht door Polycar Geesteren (Stevo 6)


Gesigneerd retro shirt Heracles werd gekocht door Peper & Lepels tapas restaurant te Tubbergen.

Super trots mogen op ons zelf zijn wat we als veteranenteam hebben betekent voor de samenloop . Dat we meer zijn dan alleen een voetbalteam is ook nu wel weer duidelijk. We wilden graag op deze manier ons steentje bijdragen om de strijd tegen kanker aan te gaan en dat het soms heel dicht bij is ons meer dan duidelijk. Met 130 teams en 2500 deelnemers, bestuursleden en vele vrijwilligers boekte Tubbergen een landelijk record. De opbrengst van € 372.254.- was nog niet eerder zo hoog geweest.


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑