Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op februari 10th, 2020 | door Webmaster

0

VC Fleringen is opzoek naar: Enthousiaste voetbaltrainer voor onze JO19-1

VC Fleringen is opzoek naar:

Enthousiaste voetbaltrainer voor onze JO19-1

De opdracht
Wij zoeken voor het aankomende seizoen 2020-2021 en de daarop volgende seizoenen een enthousiaste trainer die het beste uit onze A-junioren weet te halen. Deze groep betreft een talentvolle groep jongens, welke de laatste jaren vooral op 1e en 2e klasse niveau hebben gespeeld.

Op dit moment is het team actief in de 1e klasse. De huidige spelersgroep heeft veel potentie en voor velen behoort het doorgroeien naar de eerste of tweede selectie dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Jij
Jij, een bevlogen voetbaldier, enthousiast, kunt goed met pubers en jong volwassenen omgaan en bent tevens in het bezit van een geldig KNVB diploma juniorentrainer en/of TC III. Tevens zou het mooi zijn als jij over enige ervaring als trainer zou beschikken.

Wij
Wij, VC Fleringen’68, zijn een dynamische voetbalvereniging met circa 250 leden. Wij zijn een vereniging waar eenieder met plezier op zijn of haar niveau moet kunnen voetballen. Tevens zijn wij van mening dat wij jou een uitdaging kunnen geven door jou de kans te geven om het allerbeste uit onze junioren te halen en hun naar een hoger niveau te brengen.

Contact
Stuur je sollicitatie, voorzien van CV naar raymondbooijink@gmail.com, t.a.v. Raymond Booijink (Coördinator Technische Commissie).
Voor vragen kun je tevens ook telefonisch contact opnemen met Raymond op telefoonnummer 0620898577.


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑