Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op april 15th, 2019 | door Webmaster

0

Strijdbaar Fleringen gaat onderuit in de moestuin van DTC

Op zondag 14 april werd bij DTC om 14:00 uur het startsein gegeven door de heer Nijhuis uit De Lutte. De thuisploeg probeert de gehele wedstrijd gevaarlijk te worden door de lange bal te spelen van achteruit door de aanvoerder wat natuurlijk bij ons al bekend was en nog niet eens een onlogische gedachte was gezien de staat van dit veld. Op zo’n beroerd veld valt geen fatsoenlijke combinatie te maken. Een wedstrijd van een bedroevend niveau is dus het gevolg. In de eerste helft noteren we weinig uitgespeelde kansen voor beide ploegen. Op een kopbal naast het doel en een kleine schotkans die over ging, noteren we voor DTC verder geen mogelijkheden. Jeffrey Heithuis ziet voor Fleringen zijn bal van de lijn gehaald worden en ook een poging van Martijn Poppink leidt niet tot een doelpunt. De scheidsrechter is verbaal wel aanwezig en vestigt deze middag de aandacht op zich door enkele vreemde besluiten.

Na de pauze komt Fleringen direct drie keer gevaarlijk voor het doel van DTC en dat leidt ook tot grote kansen. Jasper Slaghekke heeft de bal voor het inschieten na een slimme vrije trap van Martijn Poppink, maar de bal stuitert natuurlijk hoog op vlak voordat Jasper de trekker kan overhalen. Steven Schepers krijgt een bal van Martijn Poppink na een prima aanval, omspeelt zijn tegenstander en heeft de hoek voor het uitzoeken, echter pakt de keeper deze 100% kans. Even later kopt Steven Schepers uit een goede corner van Gijs Koopman hard en prachtig Fleringen op een terechte 0-1 voorsprong gezien het spelbeeld. Merkwaardig genoeg is het scheidsrechter Nijhuis uit De Lutte die de goal afkeurt. Ook aan de kant van DTC is iedereen verbaasd. Vasthouden was de conclusie waar niemand anders dat had waargenomen. Het was duidelijk dat Fleringen deze wedstrijd niet kon winnen. DTC kroop uit haar schulp en counterde naar de 1-0. Een prima aanval over de linkerkant werd afgerond door de spits. Fleringen leek aangeslagen en moest ook snel de 2-0 incasseren. Uit een hoekschop werd de bal knap op doel gekopt en onze keeper was kansloos. Fleringen gaf te veel ruimte weg en na de nodige risico’s achterin en wat wissels maakte DTC ook nog 3-0 door een fout bij ons achterin.

Aankomend weekend een dubbel programma voor de Fleringers. Wil Fleringen nog mee blijven doen om de prijzen dan zal er in ieder geval Tweede Paasdag gewonnen moeten worden tegen ’t Centrum. Eerst Paaszaterdag om 18:00 uur de uitwedstrijd tegen La Première. Wij hopen u weer te zien en danken u voor de steun van de afgelopen wedstrijden!   


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑