Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op oktober 20th, 2022 | door Webmaster

0

Hielke aan de Stegge stopt na 5 jaar bij VC Fleringen

Onze hoofdtrainer Hielke aan de Stegge heeft aangegeven dat hij na het huidige seizoen stopt bij VC Fleringen. Na 5 zeer succesvolle jaren waarin hij 2 keer promoveerde van de 5e naar de 3e klasse, zullen we voor volgend seizoen op zoek moeten naar een nieuwe hoofdtrainer. Als bestuur willen we Hielke alvast bedanken voor zijn inzet en gedrevenheid waarin hij het team naar een hoger niveau heeft gebracht. Wij gunnen hem uiteraard een mooie volgende stap in zijn trainers loopbaan.

Dankwoord Hielke aan de Stegge
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik heb besloten om na dit vijfde seizoen te stoppen als hoofdtrainer van VC Fleringen. We hebben samen twee promoties, prachtige en succesvolle jaren beleefd waarin ik enorm heb genoten van de mentale, fysieke en tactische ontwikkeling van de spelers. Het is voor mij een grote, maar mooie uitdaging geweest waarin ik al mijn energie heb gestoken. Ik ben de club dankbaar voor de kansen en faciliteiten die mij zijn geboden. Het is denk ik voor beide partijen goed om aan het eind van dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. Voor jullie een nieuwe trainer met andere inzichten en voor mij een volgende, uitdagende stap in mijn trainersloopbaan. Ik wens VC Fleringen heel veel succes in de toekomst en bedank alle supporters, leden, het bestuur, maar met name mijn staf en de spelers voor het vertrouwen en de goede samenwerking. Uiteraard zal ik ook dit lopende seizoen proberen om het optimale uit de groep te halen met als doel een mooie eindklassering in de derde klasse. Dank!


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑