Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op mei 16th, 2023 | door Webmaster

0

Fleringen verliest met 5-1 in Winterswijk

Fleringen is er niet in geslaagd om de competitiewedstrijd bij FC Trias te winnen. In Winterswijk stond er na 90 minuten spelen een 5-1 eindstand op het scorebord. Deze eindstand was ietwat geflatteerd aangezien Fleringen zeker de nodige kansen wist te noteren. Trias was de betere ploeg, dat zeker. Maar ook Fleringen liet zich regelmatig aan het aanvalsfront zien. Het verschil in afwerking maakte vandaag het verschil. Fleringen weet al een tijdje dat het is gedegradeerd en kan vrijuit voetballen. Om 14:00 uur geeft de scheidsrechter het beginsignaal.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Fleringen. Na een goede actie van Bram Meen kwam Milan Booiink in balbezit. Het schot van Milan Booijink mistte echter kracht en verdween ruimschoots langs de verkeerde kant van de paal. Na twintig minuten spelen komt FC Trias op voorsprong door een prima goal van Brian Olde Heuvel. Fleringen probeert snel te reageren en na een dik half uur spelen ontsnapt Sem Kuipers aan de buitenspelval van de Winterswijkers. Na een rush over de rechterkant zet Sem Kuipers de bal voor maar helaas voor Fleringen wordt de bal door alles en iedereen gemist. Fleringen zakt in en gokt op de mogelijkheden die sowieso gaan komen voor de rappe aanvallers Bram Meen en Sem Kuipers. Vlak voor rust is het toch FC Trias dat de 2-0 maakt. Topscorer Cornelis Hofman etaleert zijn klasse door met een fraaie schijnbeweging de voltallige Fleringer defensie op het verkeerde been te zetten en fraai binnen te schieten. Vlak voor rust volgt er nog een mogelijkheid voor Fleringen als Steven Schepers een fraaie actie van Sem Kuipers niet met een doelpunt weet te bekronen. Ruststand: 2-0.

Fleringen begint goed aan de tweede helft en in de eerste minuten na rust zijn er een tweetal kansen voor Fleringen. Eerst is het Sem Kuipers die zich maar weer eens ontdoet van de Trias defensie en Bram Meen bij de tweede paal vindt. De spits van Fleringen schiet echter te gehaast waardoor de doelman van FC Trias kan wegwerken. Hierna wederom een actie van Sem Kuipers, die een goede wedstrijd speelde, maar de strakke voorzet kan niet worden binnen gewerkt. Een minuut later is het Trias dat de 3-0 aantekent. Hofman ontsnapt over links en de voorgetrokken bal verdwijnt via de binnenkant van de paal achter Bram Kamphuis. Fleringen weet snel te reageren want een paar minuten later is het Steven Schepers die een fraai aangesneden voorzet van Tieme Koopman onhoudbaar tegen de touwen kopt. De hoop van Fleringen gaat echter gauw verloren want het is Camiel Klein Langenhorst die een teruggesprongen bal hard achter Bram Kamphuis weet te werken. Inmiddels zijn Jeffrey Heithuis en Simon Elshuis in het veld gekomen voor Sjoerd Booijink en Milan Booijink. Gijs Koopman moest het veld geblesseerd verlaten en werd vervangen door Dries Koopman. Vlak voor tijd volgt er nog een mooi moment als JO19-1 speler Remco Booijink in het veld komt voor de geblesseerd geraakte Dries Koopman. Hij maakte hiermee zijn debuut in het 1e elftal. Nadat Fleringen wederom een aantal prima mogelijkheden onbenut laat via Bram Meen en Nout van der Kamp is het Robin Stronks die met een fraaie vrije trap namens FC Trias het slotakkoord geeft: 5-1.

Een leerzame wedstrijd voor Fleringen waarin de kwaliteit van het afwerken het verschil maakte. Fleringen speelt in de 3e klasse A nog twee wedstrijden tot de zomerstop. Volgende week zondag 21 mei zal thuis op ’t Reuvekamp SC Barbaros de tegenstander zijn. Hierna zal de laatste wedstrijd op Tweede Pinksterdag zijn als Fleringen op bezoek gaat bij DSVD uit Deurningen. Wij hopen op uw steun!


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑