Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op november 26th, 2018 | door Webmaster

0

Fleringen verliest kostbare punten tegen Vosta 

Voor Fleringen stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Vosta op het programma. Blessures aan Fleringer kant nog altijd voor Steven Schepers en Dries Koopman.

In de eerste helft noteerden we enkele kansen voor Fleringen die helaas geen doelpunt opleverden. Sjoerd Booijink gaf de bal op maat voor na een goede actie aan de linkerkant waarna Tim Stopel verzuimde het goede passje in de hoek te leggen vanaf randje zestien. Martijn Poppink kwam schuin voor de keeper tot een schot dat rakelings voorlangs ging. Het spel in balbezit was vandaag zeker niet goed en erg onrustig aan Fleringer kant, maar toch werden er voldoende kansen gecreëerd om de driepunter binnen te slepen. Voor Vosta noteren we in de eerste helft geen kansen.

Met veel inzet en karakter begon Fleringen aan de tweede helft. Langzaam werd Vosta teruggedrongen en Jitse Nijland zorgde samen met Tieme Koopman voor enkele gevaarlijke momenten voor het doel van Vosta. Helaas konden deze eindpasses niet worden afgewerkt door onze voorhoedespelers. Sjoerd Booijink kwam met enkele gevaarlijke acties zijn man voorbij en schoot meerdere malen op doel maar ook deze pogingen leidden niet tot een doelpunt. Martijn Poppink had de 1-0 op de schoen maar zag zijn schot uiteenspatten op de buitenkant van de paal. Vosta kwam er toch enkele keren gevaarlijk uit doordat Fleringen meer risico nam en dat leidde zowaar tot een bal op de lat uit een vrije trap. We noteren vlak voor tijd nog een slaande beweging van een speler van Vosta in de edele delen van een speler van Fleringen. De scheidsrechter gaf verbazingwekkend genoeg een tweede gele kaart aan de middenvelder van Vosta waar direct rood natuurlijk de juiste beslissing was geweest. Fleringen schoof een verdediger door naar de voorhoede en in het laatste kwartier van de wedstrijd was het alles of niets zoals men vaak zegt. Het was in dit geval geen van beide.

Een puntendeling waar we niet tevreden over kunnen zijn. Hopelijk kunnen we volgende week met net zoveel passie en strijd en beter voetbal de kansen wel afmaken uit bij ’t Centrum te Enschede die vandaag ook de brilstand noteerden tegen koploper DTC.   

 

 


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑