Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op december 11th, 2018 | door Webmaster

0

Fleringen speelt goede wedstrijd tegen koploper DTC maar verzuimt drie punten bij te schrijven

Onder toeziend oog van de directie van hoofdsponsoren Loohuis intallatietechniek en Tasche Staalbouw en de nodige supporters kon het eerste elftal zich opmaken voor een mooi affiche. DTC dat het verrassend goed doet dit seizoen mocht zijn opwachting maken op sportcomplex ’t Reuvekamp. Met de nodige blessures aan beide kanten begonnen de teams wegens de slechte weersomstandigheden op kunstgras aan de wedstrijd.

DTC begon furieus aan de wedstrijd en zette direct druk opde defensie van Fleringen. Tot grote kansen leidde dit niet. Toch kwam DTC nazo’n 15 minuten op voorsprong. Uit een counter behield de rechtsbuiten hetoverzicht en gaf goed breed op de inlopende spits die zich slim liet uitzakkenom de pass tot doelpunt te promoveren in de korte hoek. 0-1. Fleringen nam hetinitiatief en probeerde verzorgd voetbal te spelen, maar was in de eerste helftin balbezit wat slordig. In de tweede helft werd dat ruimschoots goed gemaakten werden er enkele prima aanvallen op de mat gelegd. DTC gaf voetballend nietthuis en liet in niets zien de koploper te zijn van deze klasse. Men probeerdeveelal de strijd aan te gaan door duels uit te vechten na diverse vuurpijlenvan de keeper die maar net gemist werden door Jupiter en Mars. Bij Fleringen kwam Jitse Nijland na een soloactie alleen voor de keeper maar hij wist net niet genoeg kracht achter het schot te krijgen. Jeffrey Heithuis zag zijn kopbal van de lijn worden gehaald uit een corner. Jasper Slaghekke en Dries Koopman schoten naast en een onderschepping van Martijn Poppink werd niet goed uitgespeeld. Wout Booijink speelde een dijk van een wedstrijd, won bijna alle duels en zag zijn tegenstander als een fazant achter hem aan rennen. Wout leverde diverse mooie voorzetten af die helaas net niet konden worden binnengelopen. De spitsen werkten voorin hard en waren constant aanspeelbaar wat resulteerde in gevaarlijke momenten. Na een paar cornerballen die verder niets opleverden, werd er gerust met een 0-1 achterstand.

In de tweede helft draaide Fleringen DTC de duimschroeven aan en ging het door. Jeffrey Heithuisen Robin Heithuis wonnen de duels achterin en via Gijs en Dries Koopman werden enkele goede aanvallen op de mat gelegd. DTC werd teruggedrongen en kwam er bijna niet meer uit. Tieme Koopman kwam diverse keren goed voor zijn man enbracht Jitse Nijland in stelling die na verschillende acties de bal meerdere malen voor gaf, maar telkens was daar een been van een verdediger van DTC. Het middenveld stond goed onder leiding van Robert Beukerink die veel duels won ende regie in handen had. Tien minuten voor tijd wist de ingevallen Tim Stopel de trekker dan eindelijk over te halen. 1-1. Fleringen zette nog een keer aan en moest nog een counter toestaan die rakelings voorlangs werd gekeken door een oplettende Maarten Oosterik. Tim Stopel zag even later na een goed schot met precisie een bal van de lijn worden gehaald door een verdediger van DTC en Martijn Poppink wist bijna de winnende in te schieten na alert te reageren bij de eerste paal, waarna de scheidsrechter voor het eindsignaal floot en daar was de thuisploeg nog het minst tevreden mee. Hopelijk kunnen we het veldspel vande tweede helft doorzetten om de komende tijd de punten binnen te halen. Dank voor uw steun en tot zondag uit bij La Première!


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑