Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op december 16th, 2019 | door Webmaster

0

Fleringen pakt drie punten in Oldenzaal en gaat als vierde de winterstop in

Fleringen heeft in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop afgerekend met Oldenzaal. Fleringen schoot uit de startblokken en kwam al vroeg op voorsprong dankzij een prachtige aanval waarbij Tim Stopel onderkant lat de trekker overhaalde na goed voorbereidend werk van Martijn Poppink. De aanvoerder nam zijn team op sleeptouw en in de eerste helft zagen de toeschouwers een gemotiveerd Fleringen met Sjoerd Booijink als absolute uitblinker. Uit een ongelukkig moment waarbij een bal via een been voor de voeten kwam van een speler van Oldenzaal werd het tegen de verhouding in na een kwartier 1-1. Fleringen bleef doorgaan op de ingeslagen weg en via mooi uitgespeelde doelpunten van Martijn Poppink en Bram Meen kwam het verdiend op een 1-3 voorsprong.

Na de rust vergat Fleringen de 1-4 aan te tekenen na de nodige kansen. Oldenzaal rook bloed en aanvoerder Gijs Nijhof bracht de spanning terug en schoot de bal uit het niets strak in de kruising, 2-3. Fleringen was de baas op het middenveld en kreeg vervolgens grote kansen op de 2-4 en die viel uiteindelijk ook. Weer was Bram Meen, die een uitstekende wedstrijd afleverde, attent en hij bracht Fleringen op een ruimere voorsprong. Ook achterin had Fleringen de zaakjes goed voor elkaar. Simon Elshuis speelde zijn directe tegenstander knap uit de wedstrijd. Oldenzaal kwam vlak voor het einde van de speeltijd toch nog op 3-4 uit een scrimmage, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

Met 20 punten uit 12 wedstrijden en een vierde plek op de ranglijst wenst de selectie u fijne feestdagen en een gelukkig 2020 toe. Bedankt voor uw steun en hopelijk tot 26 januari! Dan speelt VC Fleringen 1 thuis tegen nummer drie Almelo.

 


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑