Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op september 17th, 2020 | door Webmaster

0

Fleringen komt tekort tegen Luctor en verliest met 3-0

Op zondag 13 september speelde het eerste elftal van VC Fleringen haar laatste bekerwedstrijd tegen derdeklasser Luctor et Emergo uit Almelo. De gevallen grootmacht uit Almelo kreeg deze zomer met de terugkeer van Sten Middelkamp en Maik Poelakker van DOS’37 een flinke kwaliteitsinjectie en wil de weg naar de hogere klassen weer inzetten. Bij Fleringen ontbreken nog altijd Jasper Slaghekke en Gijs Koopman vanwege blessures. Bram Meen was geschorst. Hierdoor was er een plek in de spits voor Dylan Kuipers. Voor de rest dezelfde namen aan de aftrap als vorige week tegen VV Rood Zwart. De zeer jonge bank werd gevormd door Simon Elshuis, Luc ter Haar, Naut van der Kamp en Milan Booijink. Om 14:00 uur gaf scheidsrechter De Lang het beginsignaal.

Luctor schoot uit de startblokken en kwam al na twee minuten op 1-0. Fleringen had het lastig en kwam er maar moeilijk aan te pas. De weg richting het doel van Pim Schoemaker werd maar moeilijk gevonden en het was Luctor dat de touwtjes stevig in handen had. Kansen voor Middelkamp en Mick Schorn werden niet benut en dus stond er na een half uur spelen nog steeds een 1-0 stand op het scorebord. Na dit half uur leek Fleringen wat meer grip te krijgen. Er werd langer balbezit gehouden zonder echt grote kansen te creëren. De beste kans was voor Dylan Kuipers maar na een goede actie van Wout Booijink en terugleggen van Tim Stopel raakte de spits van Fleringen de bal verkeerd. Tussendoor kwam Simon Elshuis nog in de ploeg voor de licht geblesseerde Dries Koopman. Ruststand: 1-0.

Net als in de eerste helft was Luctor direct na rust wederom doeltreffend. Toen niet veel later de 3-0 ook viel was de wedstrijd gespeeld. Milan Booijink en Naut van der Kamp kwamen in de ploeg voor Steven Schepers en Dylan Kuipers. Dat de jonge Naut van der Kamp hiermee zijn debuut in de Fleringse hoogmacht maakte was een mooie bijkomstigheid. Fleringen probeerde nog wel een doelpunt te scoren en kwam het laatste kwartier ook zeker meer aan aanvallen toe. Gescoord werd er echter niet meer. Fleringen kon blij vlagen voetballend gezien prima met Luctor meekomen maar het ontbrak vandaag aan de echte power om tot een goed resultaat te komen. Absoluut geen schande tegen deze sterke derdeklasser.

Er was vandaag weinig te behalen voor Fleringen en dus kunnen de ogen op de competitie. Deze zal beginnen op zondag 20 september uit tegen VV Oldenzaal. Om 14:00 uur zal er worden afgetrapt onder leiding van de heer Oude Wolcherink. Wij hopen op uw steun!


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑