Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op februari 16th, 2023 | door Webmaster

0

Fleringen en TVO delen de punten: 1-1

Fleringen heeft de belangrijke uitwedstrijd tegen hekkensluiter TVO niet winnend weten af te sluiten. Na 90 minuten spelen stond er een 1-1 eindstand op het scorebord. Voor TVO scoorde Jorn Groothuis en voor Fleringen was Steven Schepers de doelpuntenmaker.

Bij Fleringen stond ”good old” Raymond Booijink op doel vanwege afwezigheid van Bram Kamphuis. In de eerste helft was TVO de ploeg met het lichte veldoverwicht. Gevaarlijke momenten werden echter veelal door Raymond Booijink onschadelijk gemaakt. Fleringen was gevaarlijk via een kopbal van Bram Meen uit een fraai aangesneden voorzet van Tieme Koopman. TVO kwam in de eerste helft op voorsprong door een benutte strafschop van Jorn Groothuis na een vergrijp van Wout Booijink. Het antwoord van Fleringen volgde niet snel daarna. Na hands in de zestien werd de toegekende strafschop door Steven Schepers onhoudbaar binnengeschoten.

De tweede helft veranderde meer in een vechtwedstrijd. Er ontstonden meer duels en de wedstrijd werd bij vlagen wat grimmiger. TVO had het betere spelaandeel en was gevaarlijk via vooral Temmink en Karnebeek. Raymond Booijink was echter telkens een sta in de weg of de Fleringer defensie greep op deze momenten goed in. Fleringen deelde ook zeker wat speldenprikjes uit maar Sjoerd Booijink(vrije trap) en Nout van der Kamp(schot naast) wisten geen doel te treffen. Een 1-1 was dan ook gezien het hele spelbeeld misschien wel de meest logische uitslag.

Een punt waar Fleringen eigenlijk niet veel mee opschiet. De ploeg van Hielke aan de Stegge is nu twee weken vrij. Op zondag 5 maart zal er weer aangetreden worden tegen buurman SV Vasse. Er zal om 14:00 uur worden afgetrapt op sportpark ’t Reuvekamp. Tot dan!


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑