Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op juli 6th, 2022 | door Webmaster

0

Afsluiting seizoen jeugdafdeling / sportmannen en sportploeg VC Fleringen

Zaterdag 25 juni was er weer de jaarlijkse afsluiting van het seizoen van de jeugd gezamenlijk met de volleybal. Gelukkig kon deze na een aantal jaren i.v.m. Corona weer plaats vinden.

’s-Middags had de activiteitencommissie diverse spellen voor de jongste jeugd uitgezet. Hierin werd fanatiek gestreden per team.

Na afloop van de activiteiten werden de kampioensteams gehuldigd(JO17, JO15 en JO10) en was er weer de jaarlijkse bekendmaking van de sportman(vrouw) en sportploeg. De sportploeg van afgelopen seizoen is geworden de JO17.

Voor de sportman hebben we 2 categorieën. Bij de categorie JO8 t/m JO13(pupillen) is Cas Klein Haarhuis(JO10) verkozen tot sportman en bij de categorie JO15 t/m JO19 is Remco Booijink(JO19) de sportman geworden. Beide jongens hebben deze prijs zeer zeker verdiend.

Nadat de sportmannen bekend werden gemaakt werd er ook nog afscheid genomen van een aantal kaderleden die aan hebben gegeven volgend seizoen te willen stoppen. Zij kregen voor hun bewezen diensten een attentie aangeboden. Johan van der Kamp en Wim Morskieft werden extra bedankt omdat zij zich jaren lang in meerdere functies hebben ingezet voor de jeugd. Johan is ongeveer 15 jaar leider geweest van diverse teams, heeft een aantal jaren teams van training voorzien, is meerdere jaren scheidsrechter geweest en heeft daarnaast nog een aantal jaren het wedstrijdsecretariaat verzorgd. Wim heeft jaren lang meerdere teams van oefenstof voorzien en de coaching verzorgd. De laatste 2 jaar deed hij dat als trainer/coach van de JO19. Daarnaast is hij nog een aantal jaren lid van de jeugdcommissie geweest.

We willen alle jeugdtrainers, leiders en scheidsrechters over afgelopen seizoen weer bedanken voor hun inzet. Namens het bestuur wensen we iedereen alvast een fijne vakantie en tot volgend seizoen!

Sportman Cas Klein Haarhuis JO8 tm JO13

Sportman Remco Booijink JO15 tm JO19


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑