Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op juni 27th, 2020 | door Webmaster

0

Afsluiting seizoen jeugd VC Fleringen

Helaas heeft de Corona ook invloed op de seizoenafsluiting bij onze jeugd. De competities waren net hervat na de winterstop, of ze moesten al worden afgeblazen. Een bittere teleurstelling voor onze teams die een klasse hoger gingen voetballen en voor de teams die voor de winterstop net geen kampioen werden en voor herkansing gingen.
Ook ons gezamenlijk bezoek aan de wedstrijd FC Twente – FC Den Haag moest worden gecanceld.
Gelukkig konden aan het einde van het seizoen, hetzij onder strenge voorwaarden, de trainingen voor de diverse teams worden hervat en werd hier ook met veel plezier gebruik van gemaakt.
Ook een afsluiting van het seizoen als voorgaande jaren met een jeugdkamp en een familiedag zitten er met de huidige beperkingen niet in.
Er zullen geen sportmannen en sportploeg worden gehuldigd, maar aan de kampioenen JO-19 en JO-15 in de najaar competitie zal door VCF nog wel aandacht aan worden geschonken tijdens hun teamfeest.
Verder zijn er, zoals elk jaar, trainers en leiders die na dit seizoen stoppen en waarvan op gepaste wijze afscheid van zou moeten worden genomen. Dit zal voor wat eigen leden betreft geschieden op onze jaarvergadering in het najaar. De trainers van buitenaf zullen op gepaste wijze worden bedankt tijdens hun teamfeesten.
Een bewogen seizoen zit er op en zal iedereen zijn hele leven bij blijven : 2020 CORONA
Hopelijk brengt het komende seizoen weer de speelvreugde die er op het veld hoort te zijn, zonder beperkingen en met ouders langs de lijn.
Rest ons iedereen een fijne vakantie toe te wensen en GEZOND terug !!


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑