Hoofdsponsoren


Nieuws

Geplaatst op juni 27th, 2020 | door Webmaster

0

Afscheid Wilco Broekhuis

Wilco Broekhuis heeft op 25 juni voor de laatste keer officieel als assistent oefenmeester van de eerste selectie van Fleringen zijn opwachting gemaakt. Wilco gaat na vandaag verder als hoofdtrainer bij DTC. Bij Fleringen heeft hij een fantastische indruk achtergelaten met Hielke aan de Stegge als zijn eerste leermeester. Wat volgde was een trainerscursus die hij met succes afsloot en dan nu als assistent meteen benoemd tot hoofdtrainer is een compliment waard. Wilco
wordt de opvolger van de succesvolle Richard Telgenhof Oude Koehorst, voorwaar geen makkelijke opdracht. In Fleringen hebben we alle vertrouwen in de toekomst van Wilco als trainer.
Hij kent met Fleringen natuurlijk een prachtige periode rondom het vijftig jarig bestaan van de club. Gelijk maar promoveren in het eerste jaar en ook dit seizoen in de vierde klasse gelijk maar weer in de kopgroep mee doen. Wilco werd verrast door zijn vrouw en familie die op het veld verscheen bij zijn laatste training. Ook het bestuur in de persoon van voorzitter Gerard Schepers had een presentje voor de afscheid nemende assistent. Daarnaast was niet alleen het bestuur en alle spelers maar ook de hele staf present op de laatste training. Hielke aan de Stegge sprak zijn assistent lovend toe en benadrukte de fijne samenwerking, de manier waarop trainer en assistent elkaar versterken.
Na afloop van de training werd er nog even gezellig nagepraat en herinneringen opgehaald bij Dok’s onder het genot van een drankje. Wilco Broekhuis wordt opgevolgd door Dion Wissink.

                            


Over de RedacteurReacties zijn gesloten.

Terug naar boven ↑